Rating stars 4.5

Customers rate us 

9,3 according to 

1298 reviews kiyoh

Questions? App +316 43 17 18 42 or call +44 20 3192 0857

/ tickets / tickets Independiente
Independiente Barracas Central
Liga Profesional Liga Profesional

Independiente vs Barracas Central tickets

Date unconfirmed

Estadio Libertadores de América, BuenosAires

Wednesday 24 July 2024, 21:00

Estadio Libertadores de América, BuenosAires

Wednesday 24 July 2024, 21:00

Date unconfirmed
Most affordable provider
24/7 emergency phone
No shipping costs
Nobody sits alone
10000+ happy customers
toast

Want to ask something? Speak to us directly via chat, whatsapp, telephone or send an email!

Frequently Asked Questions about Independiente - Barracas Central

Wij adviseren om tickets te verkrijgen via een Nederlandse aanbieder. Bij ons ben je verzekerd van authentieke tickets en een tijdige levering. Bovendien houden wij voortdurend de prijzen van concurrenten in de gaten, zodat je nooit te veel betaalt.
Het gemakkelijkste is om je tickets veilig en direct te boeken op onze website. Als je tickets boekt via een Nederlandse aanbieder voor Independiente, zoals Voetbaltrips, ben je verzekerd van je tickets, ongeacht wat er gebeurt. Het alternatief is het gebruik van een internationaal ticketplatform, maar hier worden geen garanties gegeven, waardoor het kan gebeuren dat je geen tickets ontvangt of dat ze niet aan je verwachtingen voldoen. Independiente verkoopt zelf alleen zeer prijzige hospitality tickets aan buitenlandse fans. Aan het begin van het seizoen biedt Independiente zelf een zeer beperkt aantal tickets aan, die echter alleen beschikbaar zijn voor voornamelijk lokale leden van de voetbalclub.
Ja, Voetbaltrips.com is 100% betrouwbaar voor zowel je tickets als het organiseren van je reis. We werken uitsluitend met officiële digitale tickets. Bovendien zijn wij als reisorganisatie aangesloten bij het garantiefonds GGTO.
Wij garanderen dat je minimaal in tweetallen naast elkaar zit. Als je met een oneven aantal personen boekt, raden wij aan even contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan direct vertellen of we jullie ook in grotere groepen bij elkaar kunnen plaatsen.
Als de datum nog niet vaststaat, komt dit door televisierechten en mogelijke (beker)toernooien. De datum van vaststelling verschilt per competitie. Kijk hier voor onze uitgebreide uitleg over het vaststellen van de wedstrijddatum.
Helaas kun je bij Independiente geen specifieke stoelen selecteren. Dit komt doordat wij per wedstrijd een specifiek aantal stoelen toegewezen krijgen en de beste indeling maken op basis van beschikbaarheid en vraag.
Je ontvangt een fysiek ticket dat je persoonlijk van onze contactpersoon krijgt en mee kunt nemen naar het stadion.
Je kunt de wedstrijd tickets afhalen bij de lokale club vertegenwoordiger. Bij het afhalen ontvang je ook een pas waarmee je toegang krijgt tot het stadion.
Als je bij ons een voetbalreis boekt in combinatie met Independiente tickets, weet je zeker dat alle reisonderdelen perfect aansluiten. Er is geen risico dat de wedstrijd buiten het vluchtschema valt, of dat het hotel moeilijk te bereiken is vanaf het vliegveld of het stadion. Met andere woorden: je gaat zorgeloos op reis!
Voetbaltrips.com verkoopt hoofdzakelijk tickets voor het thuisvak. Tenzij anders vermeld, bieden we geen tickets aan voor het uitvak. Het dragen van de kleuren van het bezoekende team in het thuisvak is doorgaans ook niet toegestaan.

Other Matches in the Same City

River Plate Lanús
Date unconfirmed
River Plate - Lanús tickets
Liga Profesional Liga Profesional
21 July 2024
21:00
Estadio Monumental, Buenos Aires
From €195,-
San Lorenzo Huracán
Date unconfirmed
San Lorenzo - Huracán tickets
Liga Profesional Liga Profesional
21 July 2024
21:00
Estadio Pedro Bidegain, Buenos Aires
From €295,-
Racing Club Godoy Cruz
Date unconfirmed
Racing Club - Godoy Cruz tickets
Liga Profesional Liga Profesional
21 July 2024
21:00
Estádio Presidente Juan Domingo Perón, Buenos Aires
From €95,-

Other matches of Independiente or Barracas Central