Rating stars 4.5

Klanten geven ons een 

9,2 volgens 

1140 beoordelingen

Vragen? App 06 43 17 18 42 of bel 030 369 00 59

Welkom in de wereld van de voetbalreizen!

Sinds 2011 is Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau waarmee we voetbalreizen naar praktisch alle topclubs in Europa organiseren! Met onze kennis van voetbal en onze passie voor ondernemen is het ons doel om de consument op een betaalbare manier in contact te brengen met Europees topvoetbal.

Omdat voetbalreizen voor iedereen mogelijk moet zijn!

Recentelijk hebben wij voetbaltrips.com volledig vernieuwd waardoor ons assortiment enorm is gegroeid. Dat betekent dat u met ons niet alleen naar de bekende clubs als Real Madrid en Liverpool kunt, maar ook naar minder voor de hand liggende clubs als FC Porto en Borussia Mönchengladbach. Daarnaast kunt u bij ons uw reis precies laten samenstellen zoals u dat wilt, vanaf de vliegmaatschappij tot aan het hotel. Blijft u graag een dagje langer? Ook dat is mogelijk!

Ons team

milan

Milan

Co-founder en reisfanaat

Naast mijn werk sta ik zelf ook graag op het voetbalveld, ik voetbal bij Hercules in Utrecht. Ook bezoek ik graag wedstrijden in Europa, onderhand ben ik zo’n beetje in alle grote stadions van Europa geweest, maar het absolute hoogtepunt blijft toch wel mijn bezoek aan de Superclásico tussen River Plate en Boca Juniors.

Paul

Paul

Co-founder en citytripper

Voetbal meemaken in het stadion is een unieke ervaring. Massa’s zingende fans en de uitzinnige sfeer bij een doelpunt, om vervolgens nog jaren te kunnen zeggen “ik was erbij”! De combinatie van een mooie wedstrijd en een leuke citytrip zou iedereen jaarlijks moeten kunnen beleven.

Kasper

Kasper

Manager voetbaltickets

Groot liefhebber van het Engelse voetbal. De sfeer en de cultuur tijdens, maar vooral ook om de wedstrijd heen vind ik ongeevenaard. Ik hou daarnaast vooral van de oudere klassieke stadions, en bezoek daarom ook zoveel mogelijk wedstrijden van clubs die binnen korte tijd verhuizen naar een nieuw onderkomen.

Pieter

Pieter

Manager reisbescheiden en service

Ondanks dat elk land zijn eigen cultuur en taal heeft, is er één taal die we allemaal spreken: voetbal! Of je nou in Camp Nou zit voor El Clasico of bij een wedstrijd op het 2e niveau van Engeland, elke wedstrijd is uniek en dat maakt het organiseren van uw reis elke keer weer een mooie klus.

Sven

Sven

Manager commercieel

Het ontdekken van nieuwe culturen in combinatie met het bezoeken van een voetbalwedstrijd is naar mijn mening een van de mooiste dingen die er is. Zo heeft elke stad en club iets unieks, dit kan de sfeer zijn, de architectuur of de geschiedenis. Een van mijn mooiste ervaringen in het stadion is toch wel dat Messi een vrije trap in de kruising schiet in de Champions League.

Vincent

Vincent

Manager marketing

Als groot liefhebber van het spelletje ben ik in mijn vrije tijd ook veel bezig met voetbal. Ik voetbal zelf al van kleins af aan en ik bezoek graag wedstrijden, vooral in het buitenland! Of het nou Burnley, Barcelona of Saint-Etienne is, elke club is weer uniek en heeft zijn eigen sfeer, cultuur en geschiedenis. Ik vind dat echt heel erg gaaf!

Overtuigd? Bekijk dan het assortiment of stel ons uw vraag!